Iklan

Ahad, Mac 09, 2008

Rakyat Tolak Pak Lah, Nafi Majoriti 2/3 BN di Parlimen

Nah, rakyat sudah bersuara! Rejim pimpinan Abdullah Badawi dinafikan majoriti 2/3 di Dewan Rakyat. Sepanjang sejarah Pilihanraya Umum negara, ini merupakan rekod terburuk Barisan Nasional.
Alhamdulillah, keputusan pilihanraya kali ini cukup menggembirakan. Selangor, Kedah, Perak dan Pulau Pinang kini jadi milik rakyat, merdeka dari penjajahan BN! Kelantan kekal dimiliki PAS, kali ini dengan majoriti kerusi yang lebih besar.
Tahniah rakyat! Kejayaan ini cukup istimewa. Buat teman-teman yang kini bergelar YB, kini masa untuk bekerja. Anda semua harapan baru untuk Malaysia.

60 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woi! mana budak2 UMNO ni? kenapa senyap je???


hahahahhaha!!!!

Tanpa Nama berkata...

syukurlah..
banyak negeri di utara dah bebas dari cengkaman hadhari..

yang aku masih tak faham, kenapa terengganu masih tak jatuh ke tangan ba..

hm..kalau kaji balik, si idris jusoh tu banyak jugak terapkan nilai keagamaan... tapi dalam pada tu, kemajuan fizikal di terengganu tidak dapat terbendung lagi..
dengan funfair di taman tamadun islam, masjid kristal yang xleh semayang jumaat kat situ, monsoon cup dan banyak lagi...

tak lupa pengistiharan bandaraya kuala terengganu yang aku tgk, xdela mcm bandaraya pun.. power lagi kota bharu..


senang cakap, idris jusoh ni dalam pada dia duk membazir pitih rakyat buat benda2 tak berfaedah tu, dia pandai cover balik dengan program2 keagamaan..aku rase sebab tu bn menang di terengganu..

Tanpa Nama berkata...

syukurlah..
banyak negeri di utara dah bebas dari cengkaman hadhari..

yang aku masih tak faham, kenapa terengganu masih tak jatuh ke tangan ba..

hm..kalau kaji balik, si idris jusoh tu banyak jugak terapkan nilai keagamaan... tapi dalam pada tu, kemajuan fizikal di terengganu tidak dapat terbendung lagi..
dengan funfair di taman tamadun islam, masjid kristal yang xleh semayang jumaat kat situ, monsoon cup dan banyak lagi...

tak lupa pengistiharan bandaraya kuala terengganu yang aku tgk, xdela mcm bandaraya pun.. power lagi kota bharu..


senang cakap, idris jusoh ni dalam pada dia duk membazir pitih rakyat buat benda2 tak berfaedah tu, dia pandai cover balik dengan program2 keagamaan..aku rase sebab tu bn menang di terengganu..

Muslim Knight berkata...

Subhanallah! wal-Hamdulillah wa laa ilaha ilallah! Allahuakbar!

wama taufiqi illa billah! No success except only thru God!

Harapan Baru untuk Malaysia! A New Dawn for Malaysia!

Tanpa Nama berkata...

eh, mana budak hepi? senyap jek... malu ke nak mengaku penyokong BN!! hehe.

apish_jpoon berkata...

aku dah lama ikuti perkembangan blog ni walaupun tak pernah berdebat dengan sapa2 pun..aku slalu gak baca ape yg penyokong be-end tulis terutama budak hepi... lepas ni kalau die nk menyibuk dalam blog ni mesti die tukar nama lain..aku cadangkan die guna nama budak merana ke,budak malang ke.. sesuai la dgn jiwa dolah hadhari yg tgh merana skarang..hakhakhak.. hidup barisan rakyat,,,!!!Allahuakbar.......!!!!!!

lonely traveler berkata...

its a bloody silent majority. people on the ground have been talking about it way long.

its just that we can see in the papers a lot of ppl smiles along with the blu party. frankly speaking, if these blue people can smile and act a storm in front of us, well, the people can do the same thing.

it has been 50 years we learnt from them. now we have put it to good use. i expect a more fair and unbiased parlimentary from now on. for the blu party, you guys just lost our trust. we didnt do anything. we just exercised our rights as malaysians.

stellarlulu berkata...

Alhamdullillah, dah sedar juga orang2 kat bandar ni. Allahuakbar! :)

MKF berkata...

Alhamdulillah,perubahan sudah berlaku.Semoga pembangkang tidak lagi dipandang atas nama pembangkang semata2,tetapi sebagai sebuah kerajaan yang mementingkan kebajikan rakyatnya.

Salam reformasi

me,myself n all around da world berkata...

Allah juga dipulangkan segala kepujian!!!

Tanpa Nama berkata...

hahah....mane xmenang nye??
ko rang kate BN n UMNO gune taktik kotor??
pe cite??soo...kesimpulannye...BR lagi lah maen kotor...kn??
dengan mewujudkan blog2 sebegini bg menzahirkn dan merasuk golongan mude yg akan memimpin negara ini...
tol x???

Tanpa Nama berkata...

nk tanye cket...dengar cte BR xbersatu hati.. btol ke najwan?????
explain cket.....ak konfius la...
ni tanda2 awal kegoyahan BR...apa cite???

ahaks.. berkata...

betol ke DAP juge dibawah BR?
abes la NEGARA kita dijajah....
aku xsanggup lihat DAP mmerintah negara...
dlu ad BN, korang tak nak...
skarg tgk,abes semua masjid nk dirobohkn.....

budak hepi berkata...

http://profiles.friendster.com/60394580

add me at my fs...hehehhee

Tanpa Nama berkata...

apsal lak ko kata sume masjid nak dirobohkan?

Piau berkata...

(ahaks=guna fs aku)
aku xpernah kate ape yang dia kata.
dah kalah tu kalah la.

Averroes berkata...

yang robohkan masjid, BN bukan DAP PAS atau PKR

yang naikkan harga minyak & barang, BN bukan DAP PAS atau PKR

yang banyak aniaya orang, BN bukan DAP PAS atau PKR

yang banyak perangai yahudi, BN bukan DAP PAS atau PKR.

Sedar-sedarlah masa tengah kalah ni, BN patut muhasabah diri tu kasi perbetul. Bertaubatlah BN dari terus jadi ejen yahudi. Pakai SPR & pengundi hantu pun buleh kalah, bapak losernyer BN ni.

yang Johor tu, nak tunggu BN jual WPI pada Singapura ke baru nak sokong BR?

Tanpa Nama berkata...

Kuala terengganu - salah satu faktor BN menang, rakyat pilih berdasarkan keupayaan pemimpin setempat.idris jusoh tunjuk dia penuhkan tanggungjawab dia dengan pambangunan fizikal dan rohani. sebab tu masih ada rakyat yang mahukan dia memerintah terengganu. But then, syabas PKR-DAP-PAS atas kejaayaan luar dugaan.walaupun kempen mereka x sehebat tahun2 sebelumnya, tapi BR diam-diam ubi berisi.

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH BN ATAS KEJAYAAN ANDA...
CUKUP CEMERLANG...
SUDAH TRBUKTI BAHAWA PKR DAN PAS TIDAK DISUKAI RAMAI....
PKR SEKADAR BERMAIN TAKTIK KOTOR...SUBHANALLAH...MAHA SUCI ALLAH...
CELAKA LAH KEATAS UMAT NABI MUHAMMAD YG MENIPU....

yuzy berkata...

Kerja kuat lagi BA dan jangan sia-siakan amanah rakyat.Kalau tak kerja kuat,5 tahun lagi jgn harap nak merasa kemenangan macam ni.

Tanpa Nama berkata...

media berat sebelah, pembangkang menang 5 negeri.

kalau media adil, insyallah menang sampai ke johor kot.

bumilangit berkata...

najwan,

tahniah. rakyat dah menang!

kita tekan 'reset button' Malaysia!

pudin berkata...

tahniah rakyat !!
anda telah membuktikan bahawa rakyat tidak bodoh !!

pak lah,masih mahu tido lagi ?

Tanpa Nama berkata...

kalo pas tadbir bertambah mundur la malaysia

ayam berkokok berkata...

bangun bangun bangun!!!

*sambil mengetuk kuat tilam empuk yang ditidurinya*

bo velazques berkata...

hmmm. as anticipated. bro najwan, actually lah kan, kalo ko letak calon bn, ngan mane2 org calon even independent party pun, org akan pilih that independent party tuh.

org dah fed up sangat dah ngan calon2 yang ade, nih lah ape yang terjadi. tapi, with the new faces, especially the first timers, the youths, diharapkan mereka dapat memberi nafas baru dalam idealogi kerajaan malaysia.
oh yeah, that excludes khairy thank you very much. :)

Tanpa Nama berkata...

Ini dia penyokong BN/UMNO! Selaku ketua golongan Kiri UMNO, aku dan kuncu-kuncu aku akan melakukan kegiatan reformasi dalaman UMNO untuk tumbangkan Keri. Aku kini ada 50 bagian Selangor akan bersatu padu sokong Najib untuk PM! MAmpus kau Paklah! Akan ku berikan hadiah kepalaberuk di UMNO election nanti! Aku akan muncul untuk terajang Keri menantu pukemak kau nanti! Tunggu!
-Kakiberuk tengah marah

trossseven berkata...

bersihkan melayu, tanah ni tanah Allah bukan tanah melayu yang angkuh, susun balik melayu jd melayu beriman, berakhlak baru lah Allah bagi melayu memerintah tanahNya, ni tak, bongkak dan sombong, memang Allah bagilah, yang kalah jdkan ini batu loncatan untuk baiki diri dan agama dlm diri.Pada yang menang, ingatlah ini amanah Allah bagi, kalau hang x buat btui2, hang pon sama Allah tibai

manusia jgn bongkak, hang tu kecik ja berbanding Allah yang Maha Besar!

Tanpa Nama berkata...

sedarlah..
kalian dimainkan oleh BA...

Tanpa Nama berkata...

tgk dulu brader,..
sape mainkan sape...

habisla ko Khir Toyo..
Kerajaan baru skrg tgh bongkar balik kes rasuah ko..


Ke arah rasuah sifar!

apish_jpoon berkata...

semoga ada sinar baru dalam Malaysia yg baru...Allahuakbar...!!!

Tanpa Nama berkata...

Wei penyokong parti Bontot! UMNO akan kembali! Berani korang sumer Melayu mengkianati perjuangan UMNO yer!! Tunggu je la balasan pedih! Sapa2 yang anti Paklah & Khairy merupakan orang yang lupa dgn jasa besar mereka memakmurkan negara ni sejak 2004!! Kau sokong si pengikut yahudi tu lagi? Melayu akan bencana!!!
-Kekuatan UMNO Putera

(Lawat www.kpmu.net utk tau sapa Anwar Al-Juburi Wal Sahabah Yahudi wal Bini orang pun dijoloki!)

Tanpa Nama berkata...

Wei Penyokong PKR! Kau tau tak PKR, DAP dan PAS main tipu! Mereka main undi hantu! Babii!! Pastu tuduh UMNO! PUkimaaaakk!!!!


-Kekuatan UMNO Putera

klik sini utk ke mykmu.net berkata...

hahaha..
umno ye?

lawati muka depan forum tempur umno sendiri

http://mykmu.net


aku bukan orang umno,
tapi aku puji orang umno haluan kiri ni,
bila dah kalah, mereka terima kekalahan tu. sebelum pru pun mereka dah agak yang khairy dan abdullah bakal menjahanamkan umno.


sekarang nasik dah jadi bubur.
umno haluan kiri ni akan bangkit meminta abdullah letak jawatan..

percayalah.. depa takkan duduk diam punya...


Hidup Barisan Rakyat!

Selangor
Pulau Pinang
Kedah
Kelantan
Perak

Haha.. tak terbayang aku semua tu jatuh ke tangan Barisan Rakyat..

MODERATOR berkata...

Video detik-detik terakhir...MALAM SEBELUM BARISAN NASIONAL TUMBANG DI SELANGOR DARUL EHSAN! - Malam Sebelum Mengundi (Lokasi:Taman Permata, Lembah Keramat)

http://theindiestory.blogspot.com

MODERATOR berkata...

Video detik-detik terakhir...MALAM SEBELUM BARISAN NASIONAL TUMBANG DI SELANGOR DARUL EHSAN! - Malam Sebelum Mengundi (Lokasi:Taman Permata, Lembah Keramat)

http://theindiestory.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

UMNO berhaluan kiri memang pukeemakk! Aku nak tau sapa mereka ni!! Memang nak kena dgn kita ni!Aku mintak Khairy dapat memainkan peranan yang lebih berkesan untuk usulkan semua pengkhianat parti yang tak undi BN/UMNO perlu dipecat! Korang Amik subsidi kerajaan tak bersyukur! BODOOh!!! Barisan Rakyat kepala babi!BARISAN RAKYAT tunggu jela, korang akan kalah tersembam bersama dgn ketua yahudi Anwar 2012 nanti! BABIIII!!!!!

-Kekuatan UMNO Putera

ikanez berkata...

awat carut2 kat sini. yang emosional sgt ni pasai apa?

kite sume kene ingat, tanah ni tanah malaysia. bukan tanah melayu, tanah cina atau india. ini tanah malaysia. milik bersama.

cina n india mmg tasuke kite coz kite sniri yang wujudkan sempadan perbezaan. sekiranya tembok pemisah ni boleh diratakan, insyallah malaysia akan sentiasa aman n makmur bak zaman rasulullah sendiri. malah ramai yg akan masuk tentera seperti di zaman kegemilangan islam di sepanyol (janissary kalo x silap nama bhgn tu)

neway, kpd penyokong BN, time to face the facts and prove ur worth.

same goes to BR, buktikan kata2 anda.

personally pada aku Perak adalah negeri yang wajar diberi perhatian sepanjang 4 tahun akan dtg. sekiranya PAS berjaya menawan hati warga cina Perak, maka terbuktilah kerajaan pimpinan Islam boleh dilaksanakan dgn jayanya diseluruh negara, even Penang skalipun.

Tanpa Nama berkata...

Kebimbangan Kame Adalah DAP...Nampak Seolah-Olah DAP Bersungguh-Sungguh Nak Menjayakan Hasrat PAP Dari Singapura,Harap2 Tidak Menjadi Kenyataan...

klik sini utk ke mykmu.net berkata...

oit kekuatan umno putera.


memang ko ni tak mencerminkan melayu islam. mane slogan umno ko?

"HIDUP ISLAM, HIDUP MELAYU"

sedarlah.. orang umno sendiri tolak paklah dan khairy..

takkan ko tak tgk lagi kot video seks khairy masa dia muda??
mmg khairy xde maruah.. sbb tu orang umno tak suka dia..
kate dia umur 40tahun dia nak jadi perdana menteri..

haha... ko sanggup ke duduk bawah pimpinan dia?? walaupun dia masuk oxford, tak semestinya dia pandai segala2 nya..


btw, utk sape yang belum tgk video skandal khairy,

http://antikhairy.blogspot.com/2008/03/terpulang-untuk-kamu-menilainya.html

tak taula video tu ade lagi ke tak..

huhu.. pandai2 lah kamu menilainye..

klik sini utk ke mykmu.net berkata...

opss.. sebelum tu,
nak bg tahu


Badrul Hisham (PKR) yang kalah menentang Khairy ni akan mengadakan sidang media berkenaan bagaimana Khairy menipu untuk menang...



MEDIA CONFERENCE: CHEGUBARD

Why Rembau was dirtiest

Chegubard will hold a media conference to expose what the son-in-law did to beat him in the P131 Rembau parliamentary election.

Date; Tomorrow, Tuesday 11/3/08
Time: 11.30 am
Venue: Selangor Chinese Assembly Hall, KL

Akinol berkata...

See Here or Here

Tanpa Nama berkata...

Oleh Fathi Aris Omar

Politik Malaysia malam ini bergegar kuat susulan kemenangan besar-besaran parti pembangkang di banyak kerusi, termasuk merampas Pulau Pinang, Selangor, Kedah dan Perak.

Sewaktu mengumumkan ketewasannya, pemangku presiden Gerakan Tan Sri Koh Tsu Koon berkata BN tewas sekurang-kurangnya 30 kerusi di Pulau Pinang daripada 40 kerusi.

Kerusi-kerusi yang dimenangi BN pada 2004 dengan majoriti lebih 15,000 undi jatuh dengan mudah ke tangan pembangkang di Selangor dan Wilayah Persekutuan -- malah dengan majoriti yang besar.

Kerusi-kerusi yang selama ini sukar ditembusi pembangkang Melayu di Lembah Klang hari ini tumbang di tangan calon-calon wanita pembangkang - Titiwangsa dan Lembah Pantai (Kuala Lumpur) dan Kota Raja (Selangor).

Dr Lo' Lo' Mohamad Ghazali dan Dr Siti Mariah Mahmud, dua tokoh wanita PAS yang dianggap progresif, menang di Titiwangsa dan Kota Raja.

Sementara Nurul Izzah, anak mantan timbalan perdana menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim, mengalahkan orang kuat wanita Umno di Lembah Pantai -- suatu keputusan yang hampir-hampir mustahil di atas kertas.

Malah PAS yang tidak pernah dikaitkan dengan Johor, kali ini menang di dua kerusi negeri, Maharani dan Sungai Abong. DAP pula menguasai kerusi-kerusi Bentayan, Mengkibol, Senai dan Skudai.

Selain mengekalkan Kelantan dengan majoriti lebih besar -- 40 daripada 45 kerusi -- dan merampas empat lagi negeri, parti-parti pembangkang menjatuhkan tiga tokoh besar parti komponen BN.

Pemimpin teratas MIC, Gerakan dan PPP - masing-masing tumbang di Sungai Siput (Datuk Seri S Samy Vellu), Batu Kawan (Koh Tsu Koon) dan Taiping (Datuk M Kayveas).

Malah semua barisan utama MIC, yang menjadi sasaran kemarahan komuniti India seperti tergambar melalui gerakan Hindraf, berguguran satu demi satu di semua kerusi, dari Perak ke Negeri Sembilan.

Presiden, timbalan presiden dan dua naib presidennya kalah; begitu nasib ketua pemuda dan ketua wanitanya.

Perhimpunan para pemimpin utama negara, yang selalunya diadakan di bangunan PWTC tidak dihadiri sebarang pemimpin utama BN walaupun lebih kurang 80 wartawan, termasuk televisyen, menunggu sejak dua jam terawal.

Selalunya Perdana Menteri, sebagai pengerusi BN, akan mengumumkan kemenangan parti ini secara langsung di TV apabila jumlah kerusi parlimen calon-calonnya mencecah majoriti mudah.

Dijangkakan pada awalnya, seperti lazim, majoriti mudah diperolehi pada 11 malam.

Bagaimanapun hanya pada 2:50 pagi, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi bersama timbalannya Datuk Seri Najib Razak dan naib presiden Umno Datuk Seri Rustam Ali muncul di depan media.

Kumpulan wartawan yang menunggunya lebih enam jam lebih ramai daripada penyokong BN di bangunan tersebut -- sesuatu yang tidak pernah kelihatan sebelum ini dalam sejarah 50 tahun kemerdekaan.

Koh, bekas ketua menteri Pulau Pinang, dan Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat melahirkan rasa terkejutnya dengan kemenangan luar biasa dan di luar jangkaan.

Nik Aziz, di sidang medianya di pejabat perhubungan PAS negeri, menggesa semua pemimpin pembangkang agar "tidak membalas dendam" dan "menjaga baik-baik kemenangan" ini.

Dalam suasana penuh kejutan, muram dan keletihan itu, tiba-tiba muncul persoalan wajarkah Abdullah melepaskan jawatannya sebagai Perdana Menteri.

"Saya tidak tahu siapa yang tekan saya," kata Abdullah apabila ditanya sama ada beliau ditekan agar meletakkan jawatan susulan ketewasan banyak kerusi BN.

"Saya tidak akan meletakkan jawatan."

"Tsunami politik", ungkapan penasihat DAP Lim Kit Siang, akhirnya berjaya menafikan dua pertiga BN dengan angka menarik, setakat ini, 31 kerusi parlimen kepada PKR, 28 DAP dan 25 PAS.

Semua parti ini tentunya bergembira tetapi kegembiraan luar biasa dikecapi PKR apabila melonjak daripada satu kerusi yang nyawa-nyawa ikan di Permatang Pauh.

Tidak pernah wujud lanskap politik seumpama ini di Malaysia -- tidak pada era reformasi 1999, tidak sewaktu perpecahan Umno menjelang 1990 dan tidak juga keresahan 1969.

Hari ini seseorang yang membuka mata, dan dengan penuh sedar cuba memahami, dia sebenarnya telah melangkah ke sebuah dunia baru yang tidak pernah dikenalinya -- sama ada menawarkan harapan indah atau cabaran membingungkan.

Tanpa Nama berkata...

terima kasih anwar ibrahim..

Tanpa Nama berkata...

Wei! Korang tak payah nasihat aku la! Video tu tipu..ntah mat pilipina mane korang kutip pastu tuduh YB Khairy! YB Khairy tanyala dalam UMNO ramai tau dia baik dan Okay tapi geng2 Madir ni saja dengki kat dia! BooDOh!!!

Yang sabotaj UMNO ni semua keja Madir punya supporter! Tunggula..once YB Khairy naik..siap la korang pengkianat UMNO! PKR ni satu lagi siaal!! Pengkianat Melayu No.1 dan balaci Yahudii!!! Baca www.kpmu.net untuk tau bukti2 sebenar!

hidupp YB Khairy! hidupp YB Khairy!!

-Kekuatan UMNO Putera

klik sini utk ke mykmu.net berkata...

kpmu.net sanggup masuk kelab gay,
semata2 nak sambung video anwar ketika dia ditemuramah oleh tv indonesia..

haha... search la tajuk ni kat youtube..

"Anwar Ibrahim-Ajijahku Tak Datang"

haha.. bdak2 kpmu.net sanggup tuh masuk kelab gay, amik video bontot mat saleh...pastu sambungkan dengan video anwar.. konon nak burukkan anwar.. haha..

klik sini utk ke kpmu pula, byk lucah woo berkata...

oit kekuatan putera umno..

ko tak payah la kutuk anwar ibrahim, kate bontotla ape la..

haha..kawan2..
cuba kawan2 check, kat mana atas dunia ni yang forum umno ade lucah2??

kat mane lagi melainkan di kpmu.net lah,
kpmu.net ni di asaskan oleh nori dan kaum penyokong f#cklah budawi..


saksikanlah dengan mata kepala sendiri

http://www.kpmu.net/forum/viewforum.php?f=7&sid=5daca5864c7f657ee883ac7d13e7be0b

memangla kalau korang kate, itu spam..
haha.. tapi spam lucah pun mod biarkan je dalam forum umno..

haha.. pastu nak kutuk2 orang bontot la ape la..

mmg sahla kpmu.net ni rosak..
sanggup masuk web gay utk dapatkan video gay pastu sambungkan kepada video anwar... haha..

Tanpa Nama berkata...

fuck la....
korg ni...
mmg dasar xbersyukot...
xdpt bontot anwar, pantat wan azizah plak korg nak...hahah...
g la cari bitch..
jgn la ikot leader korg yg gay tu...
trok btol la kalian semua ni...

Tanpa Nama berkata...

fuck la....
korg ni...

mmg dasar xbersyukot...
xdpt bontot anwar, pantat wan azizah plak korg nak...hahah...
g la cari bitch..

jgn la ikot leader korg yg gay tu...
trok btol la kalian semua ni...

ahaks berkata...

najwan...ko bdk semashur ke???
wat malu skolah siot...
skolah ko dlu tu duit BN gak...
yg ko mkn kt dewan makan tu pon duit rakyat..
BN nyer gak...
lancau la lu...xbersyukor tol...
dasar KAFIR...!!!!!!

Mohd Aizuddin berkata...

aku kurang bersetuju dengan ape yg diperkatakan oleh ahaks. Duit sekolah ialah duit rakyat, bukan BN.

kalo ko sendiri mengaku tu duit BN, maka penyokong BN sendir yg mengaku yg BN menggunakan duit rakyat sewenang2nye.....

Hasil cukai = duit rakyat, patut diberi kepada rakyat, bukan kepada kroni2.....

Tanpa Nama berkata...

pehal nk emo2 ni..kot ye pn marah,plz be professional..xyah la nk mencarut2 benda tah pape..tlg jg keperibadian,barulah org respect..tak gitu??

Tanpa Nama berkata...

Khairy berusaha nak dapatkan Kelantan, tapi puak2 Golongan Kiri UMNO sial pro pembangkang plak kutuk2 Pak Lah dan pengorbanan Khairy untuk bantu rakyat Kelantan! SiaaaalL!!!!

Memang pun dia lahir kat Kuwait tapi dia sanggup bersusah payah terbang ke negara ni untuk bantu UMNO dan Melayu kembali ketempat maruah agung bersama kaum pendatang lain! Pukimaaaak! Dasar tak reti syukur! Aku harap YB KJ akan usulkan di MT untuk tarik balik semua bantuan kepada semua pengkianat parti UMNO, tak pun pecat selamanya! UMNO tak perlu pengkianat ni! Berrambuuuuuuusss!!

Biar anak muda seperti YB KJ, Dato Norza Zakaria, Shaziman Mansor dan lain2 yang diberi peluang untuk uruskan pentadbiran kerajaan dengan penuh dedikasi tinggi dan transparensi!

YB KJ hanya tunggu peluang untuk musnahkan agenda jahat Madir dan Najib dari merampas kuasa dalam UMNO sekaligos melebarkan penguasaan rasuah!

-Kekuatan UMNO Putera

Tanpa Nama berkata...

Aku arap semua golongan PAS, PKR dan DAP jangan percaya dakyah golongan kiri sial UMNO kata dan tuduh Khairy bapak rasuah! Sebenarnya yang tuduh tu datuk segala kepala bapak rasuah!!! Ni si Al-Juboori Wal Sahabah Yahudii wal Bini oran Pun Ditonjolki pun ikot skali rentak mereka tuduh Khairy simpan bilion! Wei! Sang Juboor Utama, berikan bukti kau! Khairy pun ada bukti kau mengebas duit dulu lar!!!

Golongan kiri perlu dihapuskan dari UMNO dan perlu dihalau pegi masuk parti Al-Jubuuri Wal Bini orang pun ditonjolki!!!!SIAAAALLLL!

-Kekuatan UMNO Putera

Tanpa Nama berkata...

wei aku nak tanya korang, Sang Juboori Utama tak nak bukak kelab Main Juboor ke kat Selangor, Perak dan Penang ni?? Sang Juboori Utama ni patut benarkan sebab diakan sokong kebebasan liberal ala Yahudi Rabbi kawan Israel tu!! Abis la korang kat PuKiRobek (PKR) nii..jantan betina sekali dilibas puki cipap lobang juboor selama 4 taun! hahha!

Baik sebot Reformasi jadi ReforJuboor!!!!

-Kekuatan UMNO Putera
P/S: GEMPURRRR!! REMMPITTT! GEMMPUR PEMUDA!

Tanpa Nama berkata...

tak payah delete komen tak senonoh mcm ni,
biar org tgk perangai sebenar umno..


caci maki tak ingat dunia..

Tanpa Nama berkata...

Herrmm.. Orang melayu kitakah ini? Paling menakjubkan bila sy baca dari coretan ikanez.. Ini tanah Malaysia.. Kita berkongsi cina,melayu & india.. Ermm.. 'Cerdik' sungguh bangsaku ini.. Sedih aku membaca perkataan sebegini dari coretan bangsaku.. Adoi.. Mana hilangnya maruah manusia ini.. Tidak belajar sejarah? Tak mungkin.. Hanya pandai berkata tanpa berfikir? ermm... Entahlah.. Mungkin tidak dapat menilai dimana letaknya dignity bangsanya sendiri atau mungkin tidak dapat lagi melihat kemusnahan bangsa sendiri.. atau.. mungkin mmg kamu bukan bangsa aku.. Kita dipermainkan oleh politik negara kita sendiri dan dlm masa yang sama kita mula dijajah sedikit demi sedikit.. Tahukah kamu semua? Inilah masa berjuang utk bangsa.. bukan bergaduh sesama kita.. UTAR semakin kehadapan dari segi pendidikan.. Siapa yang mengasaskanya? Siapa yang menyokong penubuhannya? Siapa paling kaya diM'sia? Adoi.. Tak nampak lagi? KITA DIJAJAH SEMULA!!!!!!!!!

apish_jpoon berkata...

Gurindam Paklah -

Panas ku sangka hingga ke petang,
rupanya hujan di tengahari.
Kelantan ku sangka mudah ditawan,
rupanya kuhilang 5 negeri...


Sungguh malang nasibku ini,
tiada kampung dan tiada negeri,
Penang negeriku ditawan DAP,
taktau kemana nak bawa diri.

Ada baiknya ku undur diri,
bagi peluang kepada Khairy,
sambil kutumpu kpd istri,
manalah tau kot dpt baby !!!

=)

Tanpa Nama berkata...

[url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-viagra.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-levitra.jpg[/img][/url]
[b]tadalafil generique[/b]
[url=http://www.mmagame.com/forum/viewtopic.php?t=365]cialis generique[/url] - cialis pas cher
[b]ACHAT CIALIS EN PARIS[/b]
http://crhsesaprn.hqforums.com/vp23.html
[b]Achat Sialis[/b]
[url=http://hefeiexpat.com/forum/index.php?topic=383.0]ACHAT CIALIS ENLIGNE[/url] - ACHAT CIALIS GENERIQUE EN PARIS
[b]ONLINE Tadalafil 20mg Acheter[/b]
http://www.700musers.com/phpBB2/viewtopic.php?t=588
[b]Tadalafil 20mg Acheter[/b]
[url=http://www.lookupamerica.com/board/index.php?showtopic=1666]tadalafil generique[/url] - CIALIS GENERIQUE ACHAT
[b]Achat Tadalafil 10mg[/b]
[b]medicament cialis[/b]
[url=http://www.proton-tm.com/board/viewtopic.php?p=1679]ACHAT CIALIS EN PARIS[/url] - kamagra apcalis
[b]Cialic[/b]
[b]cialis generique[/b]
[url=http://hellskitchenonline.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&p=28968]achat tadalafil[/url] - Acheter Cialic
[b]ACHAT CIALIS GENERIQUE[/b]

Tanpa Nama berkata...

[b]ACHAT CIALIS EUR 1.15 PAR COMPRIME Tadalafil 20mg Achat
[/b][b]cialis suisse[/b]
[url=http://forum.scifiontv.com/viewtopic.php?f=2&t=195]Acheter Cialic[/url] - ACHAT CIALIS GENERIQUE
[b]Tadalafil Achat[/b]
http://hefeiexpat.com/forum/index.php?topic=383.0
[b]ONLINE Achat Tadalafil 20mg[/b]
[url=http://forum.nrj12.fr/viewtopic.php?f=13&p=4089]achat tadalafil[/url] - achat cialis
[b]achat cialis[/b]
http://www.hip-hop.no/showthread.php?p=769074
[b]acheter du cialis[/b]
[url=http://www.mmagame.com/forum/viewtopic.php?t=365]cialis 10m[/url] - ACHAT CIALIS ENLIGNE
[b]achat cialis enligne[/b]
[b]CIALIS ACHAT EN LIGNE[/b]
[url=http://www.lookupamerica.com/board/index.php?showtopic=1666]ACHAT CIALIS GENERIQUE EN FRANCE[/url] - ACHAT CIALIS ONLINE
[b]ACHAT CIALIS ONLINE[/b]
[b]ACHAT CIALIS EN FRANCE[/b]
[url=http://hellskitchenonline.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&p=28968]Tadalafil 10mg Acheter[/url] - ACHAT CIALIS GENERIQUE EN LIGNE
[b]cialis Acheter[/b]