Iklan

Isnin, Ogos 11, 2008

Mahathir: Saya Nak Keluar Dari Negara Ini

''Jika dia (Anwar) jadi Perdana Menteri, saya nak keluar dari negara ini. Bagilah semua pada dia."
-Dr. Mahathir Mohamad, 9 Ogos 2008

22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mat nuar tu boleh bermimpi sahaja

concernpeople berkata...

Mestilah TDM nak keluar daripada malaysia. Bayangkan kalau DSAI menjadi PM, tak tau apa nasib yang akan menimpa kepada negara kita ini. TDM pada masa dahulunya telah memenjarakan DSAI atas kesalahan-kesalahannya. Kalau DSAI telah menjadi PM, tidak mustahil beliau akan berbuat kepada TDM balik.

nama nama berkata...

memang tak mustahil jika Anwar jadi PM maka Mahathir dan konco-konconya akan diusik oleh Anwar.jangan sampai jadi perang saudara sudahlah.

Tanpa Nama berkata...

ust fadzil dah kata......lama dah

Samwan berkata...

Berani kerana benar, takut kerana salah.

Sudah dibangunkan Malaysia yang tercinta. Takkan nak mati di di negara orang.

r_feev berkata...

hehe.. alah buruknya rupa menangis... hehe

AnakMudaParlimenBatu berkata...

Biarlah dia nak pergi ke luar negara, biarlah dia nak jadi mcm Taksin, kesian pula nanti jadi macam bapak Suharto ....

Rakan2
Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

Tanpa Nama berkata...

jasa tdm lebih banyak dr anwar

Batis Batagar berkata...

Sama-sama kita tunggu nanti, kalau DSAI ditakdirkan ja PM harap-harap dia tidak akan membalas dendam kat TDM, lagipun TDM dah tua, bukankah DSAI dah memaafkan beliau. Rasanya kalau TDM nak ke luar negara ke tidak ke, biarkanlah apa nak di herankan....

Pewaris Reformasi berkata...

bukan soal anwar atau tdm. yg penting org muda harus bicara soal sistem. jika anwar jd pm sistem harus dibebaskan..masa tu jika benar tdm ada berlaku korup, maka dia wajar dihukum (mungkin diringankan dengan mengambil kira jasanya).tp jika super corrupt?

ddd berkata...

biarlah dia keluar negara. kan bayak duit rakyat yang dah disimpan di luar negara.... lagi dia enjoy duit haram tu lagi teruk azab die di akhirat kelak. so enjoy lah puas2 wahai TDM.

White berkata...

Nampaknya Chedet takut pula dengan Anwar..Hey takut dikenakan balik ke pulak Chedet...maklumlah mesti Anwar ni ada juga fail rahsianya mengenai Chedet..

Mankanan berkata...

Lantaklah TDM nak keluar dari Malaysia pun.. Bukan apa tu, takut rahsia masa jadi PM dulu disiasat la tu...

Anwar jadi PM? Never! Katakan tidak pada Anwar!

Syahir the Owl berkata...

White, Mahathir bukan takut, tapi Mahathir berpendapat Anwar tu dah masuk jerat kuasa Zionis. Apa yang akan terjadi kalu dia jadi PM? Sudah tentu kedaulatan Malaysia tiada lagi kerana Anwar memang pro barat dan rapat dengan Neokon Yahudi.

HIDOP MAHATHIR! HIDOP MALAYSIA!!

Syahir the Owl berkata...

Anwar boleh pergi dedah semua kes Mahathir. Dipersilakan. Kita tengok siapa benar siapa salah.

PleoMax berkata...

aik Tun M, tak begitu cepat nak lari..mana semangat keMalaysianan yang diperjuangkan dan dilaungkan oleh Tun dulu.
Habis madu, sepah dibuang ye Tun?!

aji berkata...

Syukur ke hadrat Allah SubhanahuWata'alla Yg Maha Agung!
Setiap insan yg berjihad pd jln yg salah, berbuat fitnah, tohmah, bida'ah, kufur, engkar dan bersekongkol dgn manusia yang kejam serta zalim, maka akan menerima imbalannya CASH KAT DUNIA LG TAKYAH NAK TGU AKHIRAT.
Hendaklah kita selalu berdoa dgn doa nabi yunus a.s. apabila berdepan dgn manusia spt ini @ berbagai musibah :-
“LA ILA HA ILLA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINADZAALIMIN”
Semoga dgn ini menyedarkan SEMUA INSAN agar kembali ke pangkal jalan sebelum telat dan kualat!!! Amin Ya Rabbal 'Alamin Kun Faya Kun.

Ahmad Fadhil Zhafri berkata...

Let us hope for miracle!

Tanpa Nama berkata...

Nampak sangat Dr M ni tak patriotik orgnya. Sanggup meninggalkan Malaysia . Hanya mementingkan diri sendiri saje. (ye la org berharta.....boleh la keluar negeri, org papa..???)

Syahir the Owl berkata...

Jika negara ni dikatakan dah diperintah dengan anasir zionis, apakah Dr.M tak sanggup duduk dalam negara ini? Mungkin dia akan perjuangkan kemerdekaan Malaysia dari kuasa Zionis di luar dan living in exile??

Sebabtu Mahathir taknak Malaysia diperintah Anwar kerana khuatir Anwar akan terus terjerat ngan kuasa Zionis.

Untuk maklumat lanjut, kita kena tanya Mahathir bentuk apakah yang bakal berlaku jika Anwar jadi PM...

Sudahlah Dollah dan keri ikut jejak Zionis melalui proksi Singapore kecik tu.

Tanpa Nama berkata...

Dr M nak berjuang dr luar negara? Hmmm...usia dr M pun dah lanjut..., lainlah kalau anak beranak nak berjuang sama. silap hari bulan boleh mewarisi jadi PM.

ashira berkata...

sdr syahir,
TDM hny blh meramal ape yg blaku shj..& ape yg dramalkan xsemestinya berlaku kan?? atau adakah sdr syahir cb mngangkat TDM lbh dr Allah S.W.T.?