Iklan

Isnin, Julai 28, 2008

Saiful Bukhari Masih Teruna?

Semalam, saya menerima SMS dari teman-teman berkenaan dengan laporan perubatan yang dijalankan ke atas Saiful Bukhari Azlan bertarikh 28 Jun 2008 oleh pihak Hospital Pusat Rawatan Islam (Pusrawi), Jalan Tun Razak yang khabarnya telah disiarkan secara meluas di laman-laman blog.
Laporan perubatan yang pada mulanya disiarkan di laman Malaysia Today oleh Raja Petra Kamaruddin itu menyatakan bahawa tidak wujud sebarang bukti sebagaimana yang didakwa oleh Saiful Bukhari Azlan bahawa beliau telah diliwat oleh Anwar Ibrahim.
Menurut laporan yang ditandatangani oleh Dr. Mohamed Osman Abdul Hamid, jelas tiada sebarang tanda yang menunjukkan bahawa Saiful Bukhari diliwat. Khabarnya, dubur Saiful masih 'teruna' dan sihat.
Malaysiakini antara lain melaporkan, sewaktu berkunjung ke Hospital Pusrawi, Saiful Bukhari tidak langsung menunjukkan tanda-tanda trauma serta berada dalam keadaan santai dan tenang.
Pihak Hospital Pusrawi menurut sumber Malaysiakini kini sedang menjalankan siasatan dalaman berhubung kebocoran laporan perubatan Saiful Bukhari yang tidak sepatutnya didedahkan ke khalayak. Maklumat dalaman turut menyatakan bahawa Dr. Mohamed Osman kini sedang dalam tempoh bercuti sejak minggu lalu.
Difahamkan bahawa keterangan dari Dr. Mohamed Osman turut dirakam oleh pihak polis dan dilaporkan bahawa doktor tersebut kini berada dalam keadaan tertekan sehingga memaksa beliau bercuti dari tugas.
Berdasarkan laporan yang dikeluarkan ini, maka tidak salah untuk rakyat percaya bahawa Saiful Bukhari Azlan sebetulnya tidak pernah diliwat oleh sesiapa; baik Anwar, Khairil Annas Jusoh mahu pun Pakcik Pet.
Saiful Bukhari Azlan saya kira masih lagi berstatus teruna dan ini mungkin satu berita baik buat Janna Syariza Mohd Zaki!

23 ulasan:

teruna lagi berkata...

dah tengok salinan repot(secara maya) dengan artikel dari raja petra.nampak menyakinkan tapi masih belum dapat disahkan kesahihannya sebab secara jujurnya saya kurang mempercayai dia.raja petra mendakwa beliau ada bukti berkaitan kes Anwar dan Najib.masalahnya sekarang,dia kata ada bukti yang betol boleh menjatuhkan Najib tapi akan didedahkan bila kena dengan masanya.dedahkan sekarang tak bole ke?ke itu idea dia untuk mengugut?

misteri.persoalan.

yang pasal salinan repot Saiful ni plak.dia kata ada doktor yang sedang menghilang sebab doktor tu tak maw beri kerjasama dengan Polis dan Polis sedang buru doktor tu.tapi masalahnya,rasanya Polis boleh cari doktor lain yang dengar cakap dorang then buat laporan palsu.lagi senang.tak payah susah-susah nak buru.

entah lah.tak tahu mana nak percaya.ada citer lagi best plak kata ezam plak nak dedahkan dia penah kena liwat ngan Anwar.aiyaa!!!

Tanpa Nama berkata...

aku pn sangsi dgn si petra.
ayat dia pn sama mcm ezam,
klu kna tuduh bru nk tunjukkn bukti.
spatutnya,tunjukkn bukti2 tu,xperlu la nk kna tuduh baru nk kluarkn.ckp yg sebegini buat org fkir apa yg dia dakwa itu hanyalah omong2 kosong..
mcm omongan si ezam tu dl,kononnya ada 6 kotak bukti penyelewengan umno..mn kotak tu???


akuyangpeliktakhabis.com

pecintakeamanan berkata...

Sekali lagi RPK telah mengeluarkan sebuah arttikel dan laporan yang mengejutkan, iaitu laporan mengenai saiful bukhari yang disahkan tidak disodomi oleh DSAI.

Saya kurang pasti tentang kesahihan kenyataan artikel yang dikeluarkan olehnya, tapi yang jelas nyata terdapat beberapa perkara yang masih boleh dipertikaikan terhadap artikel yang dikeluarkan olehnya.

1-Laporan perubatn pesakit merupakan laporan yang confidential. bagaimana beliau boleh mendapatkan sumber laporan tersebut?

2-Adakah doktor tersebut mendapat pengiktirafan untuk menjalankan rawatan siasatan ke atas saiful?

3-Kenapa mesti doktor tersebut melarikan diri dan bersembunyi? kenapa mesti polis mengejar doktor tersebut? Bukankah ada ramai lagi doktor yang boleh mengesahkan rawatan siasatan tersebut lagi?

4-RPK sebelum ini telah mengeluarkan artikel yang menghina umat islam dan orang melayu. Dengan konsepnya yang terlalu ekstrim dan radikal, adakah artikel nya dapat disahkan kebenarannya?

Oleh yang demikian, saya berpendapat bahawa tidak perlu mempercayai secara- bulat-bulat artikelnya. Ini mungkin rancangannya untuk mengenakan pihak kerajaan dan juga DS Najib.

tanpa nama yang bernama berkata...

siapakah doktor yang dimaksudkan oleh Raja Petra tersebut?.bagaimana rupa doktor tersebut?.kemana dia menghilang?

RPK ni leh percaya ke?.dia ni pun leh tahan gak berdramanya.

phew!

zami berkata...

sudahlah SB-SB semua, pandailah korang nak persoalkan integriti RPK.

aku percaya yg pendedahan RPK tu benar. kalau tak takdelah sampai najib menggelabah. pelik jugak bila mahkamah tak berani nak panggil semula balasubramaniam utk bg keterangan. nama najib pun ditolak oleh mahkamah! gila bacul.

doktor yg bocorkan laporan ni cukup berani sehingga memaksa pihak hospital pusrawi utk jalankan siasatan dalaman.

maknanya bila pihak hospital dah sampai tahap buat siasatan, maka memang betullah laporan yang dibocorkan ini sahih!

apalah lagi agaknya yg pihak polis akan buat lepas ni? nasib baik anwar tak bagi sampel darah dia diambil dulu, kalau tak entah apa2 je yg boleh jadi. mungkin darah tu akan disuntik ke dalam buntut saipul utk tunjukkan yg ada unsur liwat.

skrg ni agaknya diorang nak pening mcmn nak tipu dan reka2 bukti lagi.

allah telah tunjukkan kebenaran! allahu akbar!

Tanpa Nama berkata...

RPK-The Idiot in The Making ...

Tanpa Nama berkata...

Taksub sangat najwan dgn si anwar ni..lawaklaaa...hahahaha.ker dah jadi jambu anwar

raja petai kamaruzaman berkata...

Lagi sekali RPK buat kenyataan yang sentiasa sensasi. Dari mana entah dia dapat maklumat macam tu. Hebat betul semua benda yang berlaku dia lebih tahu segala2nya. Betul ke tak orang tua ni. Tunggu je lah bila dah masuk mahkamah, masa tu baru semua bukti2 akan keluar, benda dalam siasatan biasa orang tak dedahkan senang2. Tak perlu buat kecoh sekarang.

zami berkata...

masih ramai yg tak faham. kalau raja petra menipu, kenapa pihak hospital pusrawi menjalankan siasatan utk menyiasat kebocoran laporan perubatan saiful tu?

hospital pusrawi tak menafikan itu laporan perubatan saiful bahkan membentuk jawatankuasa utk menyiasat kebocoran maklumat tersebut.

pihak polis juga sahkan yg keterangan telah diambil dari doktor mohamed osman sebaik laporan polis dibuat oleh saiful.

maka, wajarlah rakyat mempersoalkan isu ini. kenapa kalian takut sangat dgn pendedahan ini dan perlu serang raja petra.

dari situ kita dapat nampak betapa gelabah dan resahnya penyokong umno skrg ni!

allah itu maha adil. skrg lagi DIA dah tunjukkan kebenaran.

kenapa keluarga dan peguam saiful yg kecoh2 dulu senyap sunyi sebaik pendedahan laporan perubatan saiful ini terjadi?

minggu lepas bukan main lantang lagi peguam saiful mencabar anwar beri dna. kenapa bila laporan perubatan ini didedahkan dia membisu?

dan kenapa skrg saiful berhenti mengeluarkan kenyataan-kenyataan di blognya? sebelum ni bukan main berlagak mencabar ajak bersumpah apa semua?

fikirkanlah semua. tembelang najib dah pecah. konspirasi yg dirancang tak menjadi.

Allahu Akbar!

Tanpa Nama berkata...

mantap la zami...hidup DSAI

Tanpa Nama berkata...

2 2 ekor kaki penipu...saipul kaki tipu..anuar kaki tipu...2 2 ekor ni dah banyak rosakkan malaysia..pas+umno..teruskan muzakharah..semoga..perpaduan melayu+islam..dapat diteruskan..bukan meneruskan pahaman malaysian malaysia

anonemo berkata...

Mana mereka2 ni tahu yang sumber yang mereka dapat tu boleh dipercayai atau tidak? Entah2 semua benda bukti repot2 tu si RPK yang reka2 sendiri ke? Tunggu je lah di mahkamah nanti apa bukti2 yang dikemukakan. Nak bising2 sekarang pun tak guna.

Tanpa Nama berkata...

si sepul ade blog?? buleh bg tau alamatnya???

Tanpa Nama berkata...

Saiful Bukhari masih teruna?? Tidaaaakkkk!! Melepaslah lagi aku nak tekel Janna Md Zaki.

Janna jangan tinggalkan abaaang!!

ilovesaifulgay berkata...

Aku hairan kenapa tunggu 8 kali kena liwat baru Saiful nak buat repot polis. Adakah Saiful buat perjanjian dengan Nuar tu hanya boleh sontot 7 kali, Nuar plak stim lebih pastu sontot buat kali kelapan, melanggar syarat perjanjian Saiful membenarkan dirinya disontot. Agaknya sebab tu Saiful buat repot setelah 8 kali disontot. Tak ke bangang.

Kesimpulan yang aku boleh buat ialah: Saiful suka disontot.

Hidup Saiful Al-Sontoti!

Mohd daniel hanif berkata...

Jangan percaya bulat-bulat laporan tersebut. Walaupun ianya nampak ori dan real, tapi ada beberapa kecurigaan yang timbul. Antaranya, kenapa doktor tulis "o" untuk nyatakan "tidak atau tiada"? Apa yang saya dengar, untuk "tidak" doktor akan tulis "neg,-/ve atau null".Sedangkan "o" bermaksud observation..Lagi satu, kalau betul liwat tidak terjadi, kenapa perlu dirujuk kepada HKL untuk susulan?.. Satu lagi, macam mana dokumen sulit macam ni boleh lepas ke tangan orang?...

Tanpa Nama berkata...

aku heran ni.......

klu betul si sepol ni nk dajalkan dsai dgn tuduhan sontot ni,xkan dia n 'bos2nya' xfikir akan ada ujian keatas lobang anusnya nanti??
kalu aku la si perancang konspirasi ni,pastinya aku akan memastikan lobang anus si sepol ni 'rabak' habis.
xkisah la nk sontot dgn apa skali pn,kayu ke,batu ke,batang penyapu ke janji lobang anus si sepol ni ada 'kerabakan'.
kalu nk 'real' lg,bg je mn2 gay boy sontot lobang anus sisepol ni.
atau mgkin,si bos sepol ni dh arahkan si sepol ni utk merabakkan lobang anusnya,tp si sepol ni xbuat.mgkin takut sakit kot.

pasal laporan perubatan sepol yg si raja petra dakwa ni aku pn 'konpius'.andaikata laporan tu adalah hanya rekaan si petra,mngapa polis n pihak pusrawi buat siasatan yg nmpaknya agak kelam kabut??
seperti menunjukkan yg laporan tu adalah BENAR..!!
tidakkah raja petra takut didakwa sekiranya benar laporan tu adalah rekaan dia semata2..

berkenaan doktor yg 'ghaib' setelah mem'publik'kan laporan si sepol ni pn satu hal gak.
umum tahu yg laporan doktor terhadap pesakitnya adalah bersifat rahsia mcm lagu bini datuk k "biarlah rahsia'.jd bagaimana plak boleh terlepas ke tangan si petra??
apakah doktor tu tahu yg laporannya itu akan di palsukan oleh org2 trtentu?jd utk menyatakan kebenaran maka dgn drastiknya si doktor ni pn menyerahkan laporan yg asli kpd sipetra..
ttg kehilangannya plak,adakah dia menerima nasib yg sama sperti Bala??atau mgkin dia diugut oleh pihak2 'ghaib' yg mnjd pengarah dlm setiap ke'misteri'an yg berlaku di malaysia dewasa ini??

stlh terbongkarnya video 'correct correct' si linggam baru2 ni,wajarkah institusi kehakiman negara ini dipercayai??
bgaimana dgn pengakuan tokdet tempohari yg menyatakan bahawa dsai xsalah apa2 pn(berkenaan kes 98).bukankah ini bermaksud yg dsai tlh difitnah olehnya.pengakuan ini boleh kalian tgk dlm youtube utk kesahihan.
aku pening dgn semua ini...penin..penin...




akuyangpeliktakhabis.com

Tanpa Nama berkata...

dulu..
aku penah tertonton 1 video di youtube berkenaan hal anuar dulu2..
masa anuar masih berkerusi roda,leher pon tgh sakit masa tuh..apa yg aku tgk..rakaman nih dibuat dalam 1 bilik dihospital yg mana anuar tetiba je bangun dari kerusi roda dan boleh jalan seperti biasa.sihat gayanya.keluar dr bilik hospital tuh,anuar kembali berkerusi roda.itu cerita lama.aku pon x folow up politik2 nih dulu.sekadar utk bertny je.mungkin jgk itu shot filem apa2,aku xpasti. aku bukanny pro-gov ke apa,cuma nak tau.

bumilangit berkata...

gila la lu tanpa nama.. ko mmg diupah khas utk kacau blog ni ke? kacau la blog lain sama, menyemak je tgk komen ko kat sini, dah la org buat tak layan je. aku tak geram, aku tak marah.. cuma menyampah!

encik riwayat hayat, kita tunggu laporan yang kata saiful ni mengandung plak. kuikuikui

AnakMudaParlimenBatu berkata...

Alhamdullilah, Saiful masih dara, ini berita gembira buat tunangnya, apalagi kalau sudah kahwin nanti, sediakan kain putih kat katil, pengesahan dara saiful secara tradisional. Apa-apa pun kebenaran kian terselah. semoga kebenaran terus bersinar di bumi Malaysia ini.

Rakan2
Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

bukan umno berkata...

Nampaknya UMNO adalah sebuah parti untuk orang2 Melayu yang tidak ada otak yang sanggup buat apa saja untuk berkuasa.

U- Untuk
M-Melayu
N- No @ Nehin
O-Otak

Tanpa Nama berkata...

to mohd daniel haniff,
"0" is for null n negative..
kalau x tau jgn cuba ckp.. wat malu je.

Azwan berkata...

Kalo nak tau anwar bontotkan saiful, u all cium la benda anwar tu. Kalo ada bau najis atau saki baki najis melekat kat benda dia tuh confirm lah anwar tu kaki b**t*t.. Kalo tidak lu pikir la sendiri...