Iklan

Jumaat, Februari 22, 2008

Tun Dr. Mahathir: Siapa Khairy?

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Keri ni sapa? Apa yang aku tau Keri ni:

1- Anak celaka yang keluar dari pukimak semasa di ospital kuwait. Ketika tu, semua menatang berok, pokok2, gunung ganang dan makluk ghaib kat muka bumi dah tau telah lahir anak celaka di dunia ni.

2- Masa umor 10tahun dia kuang ajar jumpa Madey kat function ngan bapak nya tanya berapa lama mau jadi PM!

3- Masa kat UK dia tanya kat Madey, bila mau berenti!

4- dia ni pengikut Yahudi mabok dan Singapura

- UMNO Rembau

Tanpa Nama berkata...

Aku denga bapak keri ni kaki botol...
mati bunuh diri..
tak tahulahh...org tempatan punya cerita...

tapi...bagi aku keri mmg best...
best kepala lutut kau keri!!

Tanpa Nama berkata...

ALa....stakat komen2 nak sedapkan hati...buang mase jer...die dah jadi calon parlimen rembau..umno dgn rasuah..pas dgn topeng islamnya..pkr dgn objektif yang kabur..terlalu taksub kepada anwar ibrahim

Tanpa Nama berkata...

Aper cerita dengan ezam?Kenape tidak dibenarkan berucap semasa ceramah yang dihadiri oleh anwar baru-baru ini?Dan kenapa die letak jawatan?

Tanpa Nama berkata...

Najwan sebenarnya dengki dengan si khairy sebab tu laa wujudnya blog ni.Yerla,jadi pengikut anwar ibrahim ape laa yang dia dapat.Dapatla,nasihat lepas kene belasah kat ijok tempoh hari.hahaha.undilah khairy jamaludin

Tanpa Nama berkata...

Aku memang PRO si budak Kery ni, dari dulu kini dan selamo ee. Aku memang nak bonar dio monang. Kalau buleh biar dio jugaklah yang ganti si mat hassan nu nanti. Takpo kito bagi laluan kek dio dulu.

Kito nak ado jugak wilayah pembangunan kito sendiri... koridor kito sendiri. Mintak2 budak kery ni ajak ramai laie geng2 singapor dio datang melabor kek rombau nanti. Bukak kilang, bino resort, buek hotel ko asal tambah laie peluang kojo dan dapek meniago.

Orang Rombau nak jugak meraso duit Dolar S'pore. Duit RM kocik bonar nilai ee sekarang nie. Setakat meniago potai ngan buah bidaro jo, sampi bilo lah nak kayo.

Sebonar ee, orang rombau ni ramai yg pemaleh dari yang rajin, tgk ajolah tanah adek kat mearto tompek. Tinggi dek somak jo. Tu sobab kito kono bagi si kery ni monang. Dapek kek kery ngan kawan2 dio nanti... Insya Allah, kek gunung dato' nanti dio buek nyo resort.

Buleh jugak anak mudo rombau kojo makan gaji ngan kompeni Singapor nu. Meraso jugak lah mak ayah dio nanti. Kan sapo jugak yang sonang.

Jgn lupo UNDI lah si budak kery ni yo.

Tanpa Nama berkata...

si nyayuk ko sokong ke Najwan? Dahlah..dia jealous pasal anak dia x hebat macam Khairy Jamaluddin. Jangan lupa,Najwan, Khairy from Oxford University, lagi bijak. Orang bijak pandai seperti dia la kita kena angkat jadi pemimpin Malaysia satu hari nanti,bukan Anwar yang berkawan ngan YAHUDI LAKNAT tuh! HIDOP UMNO! HIDOP KETUANAN MELAYU! PERGI MAMPOS SAMA PKR DAN PAS!
-Kekuatan UMNO Putera kembali!