Iklan

Jumaat, Januari 04, 2008

Skandal Seks: Siapa Pula Selepas Soi Lek?

Kata bekas Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr. Chua Soi Lek ketika sidang media perletakan jawatannya kelmarin bersabit kontroversi skandal seks beliau:
"Saya bukanlah yang pertama dan saya bukanlah yang terakhir."
Spekulasi terkini dari sebuah laman blog mendakwa akan berlaku satu lagi pendedahan klip video seks, kali ini membabitkan seorang tokoh politik muda dalam UMNO. Dari cakap-cakap kedai kopi, ramai yang mendakwa individu yang dimaksudkan merupakan politikus muda yang semakin meningkat naik dan cukup berpengaruh di dalam Pergerakan Pemuda UMNO.
Khabarnya, klip video yang bakal didedahkan antara lain memaparkan aksi berahi politikus muda itu bersama dengan teman wanitanya beberapa tahun yang lalu. Siapakah tokoh muda tersebut? Atau mungkin pendedahan klip video ini akan dilakukan menjelang pilihanraya umum akan datang? Apa pula reaksi pemimpin-pemimpin UMNO terutamanya Perdana Menteri seandainya pendedahan yang dilakukan itu benar-benar membabitkan tokoh dalam UMNO sendiri? Sama-sama kita tunggu perkembangannya...

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Khairy ke?

iBNuZaCK berkata...

Tengok rambut pun dah tau sape Anon..Cuma perempuan je jd persoalan sape..

Jangan dedah lagi.Kita tunggu dekat2 PRU baru dedah.Biar tertungging si Khairi tu nak jawab macammana.

Terbaca juga temubual antara Chua dan sorang reporter,Reporter tanya,"Apakah skandal (seks) ini akan jejaskan peluang BN menang PRU?Jawab Chua,"Tidak".Maka reporter tanya,"Kenapa?"

Jawab chua,"Kerana mereka (rakyat) menyangkakan semua pemimpin (BN) sangat2 bersih"

Apa maksud dia?Hahaha..

Mereka sedang kecut sekarang.Blogger mereka begitu juga.Komen aku di ruangan Anwarisme.blogspot tidak diapprove.Kemudian,lepas aku publish di blog,adalah hamba Allah pergi letak dalam blog Anwarisme tu link jawapan dalam blog aku.Tup2 hari ni aku check,link ke blog aku dalam komen tu dah di delete..

Penakut sungguh puak2 ni..

Tanpa Nama berkata...

hahaha semakin ramailah yg bakal kantoi.contoh terbaik yg boleh di berikan kepada rakyat."Amalkan budaya sihat",nasihat dari menteri kesihatan,yg baru saje buat kerja tak sihat dan tak bermoral.

Tah siapa lagi yg akan mereka, pemimpin durjana ini akan menebuk.Jgn kita biarkan,habis generasi akan dtg hancur akibat perbuatan terkutuk mereka ini.

Tanpa Nama berkata...

Hahaha! tentu Khairy! Aku mintak si pukimak haram ni tu sebenarnya dia pelakonnya! Walapon begitu hatiku tetap Hati UMNO dan Barisan Nasional walaupun partiku tercalit dengan skandal seks terlampau. Aku sayangkan parti! Nyah Khairy dari parti UMNO! Nyah Paklah bedebah!
-kakiberuk!

amaran 1 berkata...

Lepas ni Najwan.. HAHAHAHA..
Bersiap sedia kene buang Universiti..
AMARAN 1

Tanpa Nama berkata...

najwan xpe lg..jgn org2 PAS la plak..hahahahahahahahahahahaha

hafiz berkata...

hehehhe menarik pendedehan najwan..tunggu nk dkt PRU.knp hendak disayngka lagi UMNO tu...???Ubah seblum parah..!!!