Iklan

Ahad, September 30, 2007

Damai

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Otak beruk ku berkata dikau tidak patut menghina seperti itu..tetapi, agak menarik lah video ini jika dihantar kepada PAKLAH untuk kesedaran beliau kerana beliau kini memang meletakkan dirinya dihina oleh orang ramai akibat perbuatannya yang out of control... supaya memerintah negara ini bukan macam fir'aun !.hehe
-Kakiberuk

Ibnu_Ismail berkata...

najwan, ade mp3 lagu ni tak?aku cari lame jugak. tak jumpe.

Tanpa Nama berkata...

Jatuhkan Khairy sekarang. Orang Rembau mesti bersatu padu tolak pepimpin penipu dan bacul yang menggunakan Gengster untuk kepentingan sendiri dan merosakkan nama baik PEKIDA sebagai pertubuhan dakwah menjadi pertubuhan samseng. Ini tidak kena dengan nilai sebenar perjuangan asal PEKIDA. Baca antikhairy.blogspot.com

- Save Rembau and Malaysia

akiemo berkata...

Dah boring ngan semua nie. Hang kutuk aku, aku kutuk hang. Dua-dua nampak cam x brapa btoi ja. Aku pn ada bnyk benda tak brapa setuju ngan kerajaan skang nie. Bila tngok gelagat pembangkang plak, aku jd menyampah. Pembangkang nie cam merosakkan pemikiran orang ramai, yg tau menghina orang lain ja. Kata nak memperjuangkan ISLAM dan KeADILan. Tapi tak nampak pun identiti ISLAM dalam diri depa nie. Haihhh, tak tau la apa nak jadi ngan negara kita nie.